Nederlands    Français
»  Nieuws
 

 

Eieren of kuikens in de stal?

Niet evident. Verschillende pluimveehouders kiezen voor voorbroedeieren van Spoormans in de stal. We kunnen hen geen ongelijk geven. Een kuiken dat in de stal uitkomt, kan meteen eten en drinken en dus beter starten. Op die manier komt de darmwerking sneller op gang. Het gevolg hiervan is een gezond koppel en dus een beter technisch resultaat.

Wordt de boer dan een broeier?

Niet helemaal. Op dag 18 levert Spoormans het gevraagde aantal voorbebroede eieren. Na het complexe voorbroedproces en het schouwen geeft onze broedmeester inzage in de informatie over de voorbroedeieren. Uiteraard maken wij voor u een inschatting hoeveel kuikens er effectief gaan uitpikken. Onze vertegenwoordigers helpen u om het uitkipproces in de stal te monitoren

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

 

 

Een ROBUUST kuiken..

..dat is het resultaat van de nieuwe pré-starter van Spoormans. Een heel fijn korreltje vol eiwit en energie
dat bovendien nog extra smakelijk is ook.

Een maaltijd van 25 gram per kuiken voor de eerste 36 uur. De samenstelling is specifiek gekozen i.f.v de ontwikkeling van het maagdarmkanaal. Door de snelle start verliest het kuiken geen essentiële uren. Een gezonder kuiken met een hogere eindgroei in combinatie met een scherpere voerconversie is het doel.

Door meteen voer op te nemen start de vertering van het kuiken sneller en is het minder vatbaar voor Enterococcen. Een uniforme toom, klaar om 40 dagen topprestaties te leveren, is het gevolg.

 

 

 

 

Doe mij maar muesli!

Spoormans heeft een nieuw concept. De gezondheidsmengeling of muesli. Een mengeling van hoogwaardige granen en bepaalde supplementen die de darmgezondheid op pijl houden. Ideaal voor moeilijkere momenten zoals de opvang van een entreactie bijvoorbeeld.

Bovendien heeft het dezelfde nutritionele waarde als tarwe. U moet dus niet inboeten aan groei of voederconversie. U vervangt het bijmengpercentage van de tarwe door de muesli gedurende enkele dagen. De variatie aan granen en vezels helpen het kuiken er weer bovenop. De darmwerking draait weer optimaal en u kan weer op beide oren slapen.

 

 

Copyright 2009 Cegeka Inloggen